Röstiroerbak met rookworst in ketjapsaus
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Snipper de ui. Verhit in een hapjespan 1 eetlepel olie. Fruit de ui 1 minuut. Roer de tomatenpuree erdoor. Voeg de ketjap met 100 ml water toe en roer glad. Leg de rookworst in de ketjapsaus en smoor in 10-15 minuten gaar.
- Verhit intussen in een ruime koekenpan 3 eetlepels olie. Bak de rösti in 10-15 minuten goudbruin en gaar; schep regelmatig om. Verhit in een wok de laatste 2 eetlepels olie. Bak de prei en roerbakgroenten in 5 minuten beetgaar.
- Schep de rösti door de groenten en breng op smaak met zout. Leg de rookworst op een schaal, schenk de ketjapsaus erover en bestrooi met de gebakken uitjes. Serveer met de röstiroerbak.
Roerbakken blijft favoriet! Deze keer met rösti en groenten, en een sappige rookworst met zoete ketjapsaus en gebakken uitjes voor erbij.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 840 kcal
- 54 g vet waarvan 14 g verzadigd
- 62 g koolhydraten
- 22 g eiwit
- 10 g vezels
- 3,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen